Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Zondag feestelijke Uitmarkt bij
landgoed AlGoed in Twekkelo

Landgoed AlGoed houdt op zondag 11 september aanstaande een feestelijke Uitmarkt, dit in verband met het nieuwe seizoen van deze bijzondere plek in Twekkelo.

Verschillende workshopgevers zullen een introductie geven van wat ze het komende jaar gaan brengen. Zo is het heerlijk dansen met Biodanza , degenen die van zingen houden kunnen proeven aan Soul Voice (Joyce Hellendoorn),
mindful zingen met mantra's en wereldliederen (Janina Stopperka), Quantum Light Breath en Bonding (Eef Veenman), Mindfulness ( Angelien Hoppen), Thetahealing (Sjuul van Kampen) en meer.
Naast deze workshops kun je je heerlijk laten masseren en worden er verschillende consulten op het gebied van handlezen, healing en paragnostiek.
Ook is er een rommelmarkt en zijn er enkele verkoop stands. De dag wordt muzikaal omlijst door diverse artiesten uit Twente. Uiteraard zijn er ook heerlijke drankjes en hapjes. Voor de natuurliefhebbers is een mooie wandeling uitgestippeld over het terrein van Landgoed AlGoed. Kinderen kunnen het kabouterbosje bezoeken. Kortom er is voor iedereen wat wils.
De uitmarkt begint om 12.00 uur (einde 18.00 uur). Het programma van deze dag staat op www.landgoedalgoed.nl. Landgoed AlGoed is te vinden aan de Burgermeester Stroinkstraat 411 in Twekkelo (Enschede).

Zie www.landgoedalgoed.nl