Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Beperkt verkrijgbaar: Renault
Kadjar Série Signature Extase

Renault introduceert een exclusieve, speciale uitvoering binnen het Série Signature label: de Kadjar Série Signature Extase. Deze wagen is nu te zien bij dealer Munsterhuis aan de Parkweg in Enschede.

De Série Signature is gebaseerd op het uitrustingsniveau Intens en is herkenbaar aan de donkergrijze skidplates aan voor- en achterzijde en de glanzend grijze lichtmetalen 19 inch wielen met rode naafdop. Het interieur straalt luxe uit door de standaard rundlederen bekleding in de kleur antraciet afgewerkt met rode stiksels. Er is keus uit vier motoren en vijf kleuren. De prijzen beginnen bij 32.390 euro.
Naast de kenmerkende exterieur- én interieuraccenten is de Kadjar Série Signature Extase is standaard voorzien van een extra rijke uitrusting. Zaken als Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem), een achteruitrijcamera, Blind Spot Warning, Emergency Braking, LED Pure Vision-koplampen, elektrisch verwarmbare voorstoelen, en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel zijn standaard.
De Renault Kadjar Série Signature Extase is leverbaar in vijf kleuren: Blanc Glacier, Noir Etoilé, Gris Titanium, Rouge Flamme en Blanc Nacré. Er zijn twee motorvarianten - een benzine- en een dieselversie - die beiden met EDC-transmissie leverbaar zijn. De Energy TCe 130 (130 pk/96 kW) kost € 32.390,-, de Energy TCe 130 EDC kost € 34.590,-, de Energy dCi 110 (110 pk/81 kW) kost € 35.390,- en de Energy dCi 110 EDC is er voor € 37.390,-. Er is een beperkte oplage van 350 stuks voor de Nederlandse markt.