Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Geef je op voor motortoerrit
van Motorservice Stijner

Ook dit jaar houdt Motorservice Stijner een motortoerrit met aansluitend een gezellige barbecue. Deze rit wordt gehouden op zondag 18 september en gaat van start bij het bedrijfspand van Motorservice Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede.

De afgelopen jaren was de motortoerrit een enorm succes. Ook nu hebben zich de eerste deelnemers alweer aangemeld. In totaal kunnen 150 motorrijders zich opgeven.
Wie van het fraaie Twentse en Duitse landschap houdt, mag deze motortoerrit dus absoluut niet missen. De ochtend begint rond half tien met heerlijke koffie van La Dolce Barista, waarna de rit start vanaf 10.00 uur. De rit is ongeveer 250 kilometer lang. De tocht voert de deelnemers over fraaie wegen en er is volop tijd om te genieten van de uitgestrekte landerijen en bossen. De motortoerrit wordt afgesloten de inmiddels bekende barbecue. Voor het deelnemen aan deze barbecue wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van slechts € 12,50 per persoon, deze is vooruit te voldoen. Opgeven hiervoor is wel noodzakelijk, dit kan tot en met 15 september aan de balie bij Motorservice Stijner in Enschede of per email naar info@motorservice-stijner.nl. Wees er snel bij, want vol is vol!!

Afbeelding