Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Vernieuwde vestiging Auto Bleeker
straalt een woonkamersfeer uit

Eindelijk is het zover. Op de hoek van de Hengelosestraat en de Boddenkampsingel in Enschede staan weer auto's, zowel buiten als in de showroom.

Nog een paar weken en dan kan iedereen met eigen ogen zien hoe het bij Auto Bleeker is geworden en straalt ook de buitenkant weer een volledig autobedrijf uit.

In het weekend van 16, 17 en 18 september vindt de opening plaats. Iedereen is van harte welkom om het prachtige resultaat te zien. De auto's staan bij Auto Bleeker in een heel andere omgeving dan iedereen gewend is in de autowereld. Auto's in een woonkamerachtige omgeving, het is een uniek concept. Tevens kan iedereen de nieuwe werkplaats bekijken waar Auto Bleeker alle merken auto's onderhoudt en repareert. Iedereen krijgt bovendien 24 maanden garantie op de reparatie en voor slechts € 29,95 ontvangen klanten een jaar lang Europese mobiliteitsgarantie.
Verder zal Inqar Bleeker Autoverhuur zijn nieuwe locatie aan de Boddenkampsingel openen. Een geheel eigen identiteit in de oude occasionshowroom aan de Boddenkampsingel. Kortom, er is veel te beleven in een nieuwe omgeving op een oude bekende locatie.