Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Proefmaand vrouwenkoor The Sista's

Vrouwenenergie-koor The Sista's houdt in de maand september een proefmaand. Geïnteresseerde vrouwen tussen 30 en 70 jaar kunnen de hele maand gratis en vrijblijvend mee oefenen.

Zangcoach Janina Stopperka laat de vrouwen 'mit Leib und Seele' wereldliedjes en soul zingen, maar er wordt ook iedere keer geïmproviseerd. 'We zijn in de afgelopen twee jaar enorm gegroeid en hebben onze draai gevonden. Zingen bij The Sista's is los gaan en van de samenklank genieten. Voelen, hoe sterk wij vrouwen samen zijn, hoe zeer we op elkaar lijken, terwijl iedereen mag zijn wie zij is.' Er word geen zangervaring van de zangeressen vereist. Iedereen mag meedoen, want Iedereen kan zingen! Maar het niveau van het koor is beslist niet laag, de vonken spatten ervan af als ze optreden.

The Sista's oefenen iedere donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij Ateliercomplex Zessprong aan de Roombeek. Meer informatie op www.zangwerkplaats-enschede.nl/sistas. Contact: zangwerkplaats@outlook.de of Janina 06-18459287.