Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Het Goed Enschede in nieuw jasje gestoken

Het Goed Enschede wordt momenteel geheel vernieuwd. Het kringloopwarenhuis krijgt een nieuwe inrichting, indeling en huisstijl. Tijdens de werkzaamheden blijft de winkel aan de Lonnekerbrugstraat 99 wel gewoon open. 'Na zoveel jaar werd het tijd voor een nieuw jasje', zegt filiaalleider Raimon Strijdveen.

Het Goed Enschede is al sinds 23 jaar actief in Enschede. Het is inmiddels uitgegroeid tot de grootste kringloopwinkel in Enschede. Strijdveen omschrijft Het Goed als eigentijds, fris en overzichtelijk. 'De verschillende producten worden inspirerend gepresenteerd. Hierdoor krijgen klanten het gevoel alsof ze in een warenhuis rondlopen. Onze winkel nodigt ook echt uit om avontuurlijk en gezellig te winkelen. Elke dag hebben we een uniek aanbod van gebruikte producten. Zo is het steeds weer een verrassing wat je bij ons aantreft.'

Bij Het Goed Enschede is sociaal ondernemen een heel belangrijk onderdeel. 'Wij vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. Zo creƫren we duurzame kansen voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben', aldus Strijdveen. 'Ook zijn we een ontmoetingsplaats voor onze klanten. Veel klanten komen regelmatig langs, ook voor een gezellig praatje.' Vanaf 5 september zijn de vernieuwingswerkzaamheden klaar. 'We nodigen iedereen van harte uit om onze nieuwe look dan te komen bekijken. Ons team staat er klaar voor', aldus een enthousiaste Strijdveen.