Afbeelding
Foto: Steef Alblas

'Dierenpretdag' bij
Welkoop Enschede

Welkoop Enschede houdt op zaterdag 27 augustus een 'Dierenpretdag' in en om de winkel aan de Raiffeisenstraat 11. De diverse activiteiten van deze dag zullen geheel in het teken staan van het huisdier.

Zo is de professionele huisdierfotograaf André Zuijdam van Digitaalfoto.com aanwezig, die gratis een mooie foto zal maken van uw huisdier. Uw huisdier samen met uw kind(eren) laten fotograferen, mag natuurlijk ook. Door het unieke concept in combinatie met jarenlange ervaring levert Digitaalfoto.com topkwaliteit foto's. Elk huisdier is van harte welkom, de foto's lukken altijd.

Ook zal er een heuse mobile DogWash zijn, met water op de ideale temperatuur voor de hond, zodat u uw hond gratis kunt laten genieten van een fijne wasbeurt. De firma Frontline zal deze dag een gratis pipet Frontline Combo tegen vlooien, teken en luizen aanbrengen op uw hond of kat. Speelgoed maakt ook altijd een belangrijk deel uit van uw huisdier, daarom kan er vanaf € 1,- in de winkel leuk huisdierspeelgoed naar keuze zelf worden gemaakt voor uw hond of kat.

Kinderen hoeven zich deze dag ook niet te vervelen, aangezien er een groot springkussen zal staan. De activiteiten zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Welkoop Enschede ziet u graag langskomen op deze 'Dierenpretdag'.