TV ENSCHEDE FM DOET VERSLAG OPEN DAG FC TWENTE

De Open Dag van FC Twente is zondag live te horen bij Enschede FM. Vanaf 12.00 uur komt de uitzending vanuit een mobiele studio bij De Grolsch Veste. Een aantal spelers schuift aan in deze studio en er lopen verslaggevers over het terrein die kijken bij de diverse activiteiten.

Uiteraard wordt ook de spelerspresentatie uitgezonden. Om 15.30 uur worden de eerste selecties van de heren en vrouwen voorgesteld aan het publiek. Aansluitend wordt vanuit het stadion verslag gedaan van de wedstrijd FC Twente All Stars tegen Schalke 04 Traditionsmannschaft. Op maandagavond wordt in het tv-programma 'Het Veld Op' een uitgebreid verslag uitgezonden van de Open Dag. Dit programma is te zien om 18.10 uur en wordt vervolgens elk uur herhaald.
Enschede FM zit op 105.1 FM in de ether en is ook via de kabel en glasvezel te beluisteren. TV Enschede is in Twente te ontvangen op het digitale kanaal 40 van Ziggo en bij de diverse glasvezelaanbieders. De uitzendingen op radio en tv zijn ook te volgen via livestreams op de website van de lokale omroep, www.tvenschedefm.nl.