Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

ACR Enschede voelt zich thuis op nieuwe locatie

Het jaar begon fantastisch voor ACR Enschede! In het begin van het jaar vierde het bedrijf namelijk haar 10e verjaardag op haar nieuwe locatie en nu een jaar later voelt ACR Enschede zich volledig thuis op haar nieuwe locatie aan de Lonnekerbrugstraat 92 in Enschede, waar het bedrijf nu veel meer ruimte heeft zodat men de klanten nog beter van dienst kan zijn.

ACR Enschede is een begrip in Enschede en omgeving op het gebied van audio, HiFi en multimedia. Nu nog is de keuze welhaast onbeperkt. Deskundig personeel is aanwezig voor een degelijk stukje voorlichting en men zoekt voor iedere wens een oplossing op maat. Bij ACR Enschede zijn vrijwel alle merken autoradio's wel te vinden en ook zijn er versterkers en speakers van gerenommeerde merken te koop. En voor wie niet in staat is zelf in te bouwen… ACR Enschede is ook gespecialiseerd in het inbouwen. Van een radio tot het compleet inbouwen van een geluidsinstallatie: radio, versterker, subwoofer, boxen en tft-scherm. Ook voor open daken, carwrappen of het tinten van ruiten bent u aan het juiste adres. Verder is er bij ACR Enschede ook de mogelijkheid van klein onderhoud aan voertuigen en AIRCOSERVICE! Ook staan er bij ACR Enschede altijd +/- 15 occasions tegen betaalbare prijzen.
Uiteraard zijn er in de showroom van ACR Enschede diverse soorten Carkits te vinden, en ook deze kunnen worden ingebouwd. Voor wie op zoek is naar Xenon of LED-verlichting: bij ACR Enschede storingsvrij. Kom dus snel naar de winkel van ACR Enschede of surf naar www.acr-enschede.nl voor meer informatie.