Het team van Broeksema
Het team van Broeksema Foto: Petra Koenderink

?Broeksema Autoservice zit er weer piekfijn bij

Broeksema Autoservice zit er weer netjes bij aan de Haaksbergerstraat in Enschede. De afgelopen twee maanden werd er flink aan de straat gewerkt, maar inmiddels is alles weer piekfijn voor elkaar en beschikt het autobedrijf over een nieuwe parkeerplaats.

Op de parkeerplaats heeft Broeksema Autoservice diverse occasions een mooi plaatsje gegeven. Het bedrijf heeft klanten een divers aanbod aan BOVAG-occasions te bieden van verschillende merken, modellen, brandstoftypes en prijsklassen. Het Enschedese autobedrijf heeft standaard zo'n 25 auto's op voorraad staan aan de Haaksbergerstraat 578a.
Broeksema Autoservice staat voor betrouwbare en voordelig geprijsde occasions. Doordat het Enschedese bedrijf auto's heeft in verschillende prijsklassen – van amper 1.500 euro tot zo'n 15.000 euro – is er voor iedereen een auto met een goede prijsstelling te vinden. Indien klanten de door hun gewenste occasion niet aantreffen aan de Haaksbergerstraat, dan kan Broeksema Autoservice klanten óók van dienst zijn bij hun zoektocht naar een geschikte auto. Daarvoor hoeven ze het autobedrijf alleen maar een zoekopdracht te geven met de juiste zoekcriteria. Het maakt de zoektocht er voor veel mensen een stuk eenvoudiger op. Veel consumenten weten immers niet goed waar ze op moeten letten bij het kopen van een auto en dat weten de medewerkers van Broeksema Autoservice uiteraard wél.
Behalve voor het aanschaffen van een occasion kunnen klanten van Broeksema Autoservice altijd met hun auto langskomen voor het verhelpen van storingen, onderhoud, reparatie, APK-keuringen en een kleine of grote onderhoudsbeurt. Bij een kleine beurt worden in de werkplaats zaken als vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en banden gecontroleerd, terwijl bij een grote beurt feitelijk de hele auto wordt nagekeken.'