Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Zomer bij Perfect Carwash Enschede!

Het is weer zomer! Lekker genieten , terrasjes, met je cabrio rond rijden. Maar… er komen ook weer veel insecten welke helaas de voorzijde van onze bolides niet kunnen ontwijken. Deze vlieg welke voor 80% bestaat uit natuurlijke eiwitten knalt tegen de lak en het eiwit brandt vervolgens in de lak. Tijdens onze manuele voorwas behandelen we deze vervuiling met een speciaal insecten middel voor welke zorgt dat deze eiwitten oplossen en dus oplost van de lak.
echter kan het soms ook zo zijn dat de "inslag" na het wassen nog te zien is, je kunt voelen dat de insect weg is echter de inslag zit nog in de lak. Valt u dit op na het wassen? loop dan even naar een van onze service medewerkers, wij hebben een speciaal middel welke ook deze inslag (in de meeste gevallen) kan verwijderen. Dit is helemaal gratis en allemaal service van Perfect Carwash.

Hallo Zomer! Waar was je?

Van maandag 25 juli tot en met zondag 21 augustus heeft Perfect Carwash een zomeractie met hoge kortingen op de beste programma's voor onze wasstraat en glansstraat. De actieflyer word verspreid in Enschede of is tijdens de actieperiode te downloaden via onze website.

Indien u een Perfect Washcard van ons heeft ontvangt u extra korting tijdens deze actie. Deze prijzen staan bij op de flyer vermeld. Een Perfect Washcard vraagt u kostenloos aan op onze website www.perfectcarwash.nl of rechtstreeks aan de kassa, met onze Perfect Washcard ontvangt u altijd korting, krijgt u een gratis wassing op uw verjaardag en blijft u altijd als eerste op de hoogte van al onze acties.

Meer informatie en de spelregels van deze actie vindt u op: www.perfectcarwash.nl