Pieter Suringa en Roy Gelderman
Pieter Suringa en Roy Gelderman Foto: Petra Koenderink

Huiskamersfeer in showroom van Auto Bleeker Enschede

Nog een maand en dan is het zover. Dan is de vertouwde locatie op de hoek van de Boddenkampsingel en de Hengelosestraat weer een autoshowroom zoals menig Enschedeƫr deze locatie ook kent. Maar geen gewone standaard showroom zoals men dat gewend is, want Auto Bleeker Enschede gaat de auto's op een andere manier presenteren aan het publiek.

Niet in een standaard showroom, maar in de huiselijke sfeer zoals die in het pand aanwezig is nadat Maison Manon het pand heeft verlaten. De bedoeling is om de auto's in segmenten in de huiskamersfeer te presenteren. Hiervoor zal de komende weken een en ander aangepast worden in de showroom en zal het meubilair en inrichting van Manon plaats gaan maken voor mooie auto's.
Auto Bleeker Enschede richt zich op goede kwalitatieve auto's waar de consument en de zakelijke markt naar vragen. 'Daarnaast leveren en verkopen wij alle merken nieuwe auto's die onze klanten willen', zegt Jos Groothuis van Auto Bleeker. 'Met de universele werkplaatsketen Carprof onderhouden en repareren wij alle merken auto's. Wij geven 24 maanden garantie op de reparatie, garanderen de fabrieksgaranties en klanten kunnen gebruik maken van 12 maanden mobiliteitsgarantie. Dit geldt in heel Europa waardoor ze geen ANWB of iets dergelijks meer nodig hebben.'
Naast verkoop en onderhoud vindt u op de locatie ook een vestiging van Inqar Bleeker, het autoverhuurbedrijf van de Bleeker Groep. Ook deze activiteit zal een eigen uitstraling krijgen aan de Boddenkampsingel bij het tankstation.