Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Autohaus Vortkamp al
70 jaar familiebedrijf

Autohaus Vortkamp begon in 1946 met een kleine garage in Alstätte. In het jaar 1950 werd Vortkamp partner van Volkswagen AG. Direct over de grens bij Glanerbrug werd in 1967 het huidige pand in Gronau geopend.

Vortkamp is servicepartner als het om Volkswagen, Audi of Volkswagen bedrijfswagens gaat. Sinds kort is het autobedrijf ook servicepartner voor SEAT. Autohaus Vortkamp heeft zich bovendien helemaal ingesteld op Nederlandse klanten. Op dit moment zijn er 45 personeelsleden werkzaam die zich met de auto's bezighouden. Op de diverse afdelingen zijn Nederlandse medewerkers actief om optimale service te kunnen bieden en klanten in het Nederlands te woord te staan.

Van groot belang is bij Vortkamp het opleiden van jonge mensen voor de diverse disciplines. Veel medewerkers hebben bij het bedrijf dan ook een 'baan voor het leven' gevonden. Naast het gunstige Duitse uurtarief en de lage prijzen van originele onderdelen kunnen Nederlandse klanten van alle voordelen profiteren, zoals mobiliteit- en fabrieksgarantie en uiteraard van de omvangrijke coulance. Deze garantie geldt voor heel Europa. Persoonlijk en vriendelijk advies staan naast kwaliteit en prestatie op de eerste plaats bij Autohaus Vortkamp, dat zich verheugd op uw bezoek.