Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Voordelig met trein en bus
naar Open Dag FC Twente

Zondag 31 juli is het Open Dag bij FC Twente en presenteert de club zich aan haar supporters. Reis er voordelig en comfortabel heen met de trein en bus van Syntus. Koop het speciale retourticket in de Syntus App, reis die dag voor slechts € 5,00 en maak bovendien kans op één van de vijf nieuwe thuisshirts van FC Twente!

Syntus stelt een speciaal retourticket beschikbaar, waarmee u zondag 31 juli met de trein en bus naar de Open Dag van FC Twente en weer naar huis kunt reizen voor slechts € 5,00. Het retourticket is geldig op de treinverbinding Zutphen - Hengelo - Oldenzaal en op alle buslijnen van Syntus Twente voor zowel volwassenen als kinderen. Buslijn 9 gaat twee keer per uur rijden in plaats van één keer per uur.

Het retourticket is sinds vorige week te koop op de Syntus App en is te activeren op 31 juli 2016. Met de Syntus App kunt u reizen met uw telefoon en heeft u uw vervoerbewijs altijd binnen handbereik. Onder de reizigers die het retourticket gekocht hebben, verloten Syntus en FC Twente tijdens de Open Dag vijf nieuwe thuisshirts. De winnaars worden op 31 juli rond 16.15 uur in het stadion omgeroepen bij de wedstrijd tussen Oud FC Twente en Oud Schalke 04. Deze wedstrijd vormt de afsluiter van de Open Dag en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op syntus.nl/fctwente of op fctwente.nl/opendag.