Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Spetterend programma tijdens
de Grolsch Summer Sounds

Ook deze zomer staat de Oude Markt in het teken van muziek op vijf donderdagen tijdens de zomervakantie. Traditiegetrouw opent Bölke Open Air donderdag 21 juli de Grolsch Summer Sounds met een spetterend programma. Het publiek kan deze avond genieten van diverse spectaculaire acts.

Nieuwe partner bij de Grolsch Summer Sounds is Café Partycenter Vrieler. Zij sluiten op 18 augustus de muzikale donderdagen af met een gezellige Nederlandstalige editie. Café Partycenter Vrieler is een bekende organisator van Nederlandstalige evenementen en heeft hierdoor al een vaste groep fans verzameld.

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie. De programmering en invulling van elke editie ontstaat in samenwerking met lokale muzikale partners die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende muziekgenres. Daardoor bieden de vijf avonden voor ieder wat wils. Uitgaanscentrum Bölke trapt af met Bölke Open Air (21 juli), een avond vol internationale dansers, spectaculaire acts en drag queens. Daarna is het de beurt aan Rico Latino Salsa Night (28 juli). Op deze avond wordt het publiek meegenomen in Caraïbische sferen. Café Rocks laat met Enschede Rocks (4 augustus) zien waarom zij hét muziekcafé van Enschede is, met een stevig programma dat staat als een huis. De beste blues muzikanten worden naar Enschede gehaald door NixenMeer tijdens Nix Blues Night (11 augustus).

Nieuwkomer Vrieler NL (18 augustus) vult de Nederlandstalige avond in. Al jarenlang is Café Partycenter Vrieler een begrip in het Enschedese uitgaanscircuit en organiseert in het partycenter regelmatig feestavonden met een keur aan (bekende) Nederlandse artiesten. Thuisblijvers zullen zich deze zomer in ieder geval niet vervelen.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl.