Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Atak gaat los met Summer Lounge

Deze zomer gaat Atak weer lekker los met de Atak Summer Lounge! De deuren worden open gegooid, het kleurrijke terras staat voor de deur, de bediening staat klaar om de lekkerste koude drankjes, de fijnste hapjes en verfrissende ijscoupes te serveren en voor een te gek programma wordt gezorgd.

Iedere dag heeft Atak wel iets bijzonders in huis, van open mic avonden tot fabulous fridays en popquizavonden. De hele zomer lang, lekker loungen aan het zonnige Wilminksplein onder het genot van sfeervolle muziek, kunst en lezingen en een gratis entree. Wat een zomer! Elke dinsdag vindt er van 19.00-22.30 een popquiz plaats. De popquizzen worden verzorgd door 'Let's Quiz'. Tom Kuipers is de man achter dit initiatief. Hij is een quizmaker die al jaren bezig is met het produceren van quizzen. Dit doet hij voor talloze cafés in heel Nederland, maar ook voor het tv-programma 'De Slimste Mens'. Heb jij zin in popquizzen die je nooit eerder bent tegen gekomen met een flinke portie humor erbij? Kom dan gezellig langs en geniet van de zomer op het zonnige pleintje van Atak!

Van 10 juli tot en met 14 augustus brengt Atak iedere dag een cultureel divers programma (maandag wel dicht). De openingstijden van Atak Summer Lounge zijn van 14.00 tot 23.00 uur. Kijk op www.atak.nl voor het hele programma.