Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kees Smit Tuinmeubelen:
als u écht iets moois wilt

Als u écht iets moois wilt, dan gaat u naar Kees Smit Tuinmeubelen. Met vestigingen in Almelo en Amersfoort, de grootste tuinmeubelspecialist van Europa. In de showrooms van maar liefst 8.000 m2 staan meer dan 500 verschillende tuinsets opgesteld in alle prijsklassen.

De uitgebreide collectie biedt diverse stijlen tuinmeubelen en verschillende materiaalsoorten. Zo is er altijd iets te vinden naar eigen wens. Van stijlvolle tuinsets en comfortabele loungesets tot functionele parasols en sfeervolle ligbedden. Met de tuinmeubelen van Kees Smit weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Dit jaar is Kees Smit Tuinmeubelen uitgeroepen tot Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland! De vakjury laat weten vol lof te zijn over de wijze waarop Kees Smit Tuinmeubelen zich profileert: 'De zeer uitgebreide collectie, die toch overzichtelijk is opgesteld, is uitzonderlijk. De doorslag werd gegeven door het persoonlijke advies en de gehele sfeerbeleving in de showroom en op de webwinkel.'

Alle tuinmeubelen van Kees Smit worden aangeboden met de laagste prijsgarantie en worden binnen drie werkdagen uit eigen voorraad geleverd. Kortom, als u tuinmeubelen zoekt, dan moet u bij Kees Smit zijn geweest. In Amersfoort, in Almelo of op www.keessmit.nl.