Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Dana Winner geeft Special
Arena Concert in Losser

Zaterdag 9 juli staat de Belgische topartiest Dana Winner centraal in de grote Special Arena Show 2016. Ze zal dan een avondvullend concert geven in het openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Hans Spit, die jaarlijks de kerstconcerten met Dana Winner in de Martinuskerk houdt, tekent voor de organisatie van dit grote muziekspektakel.

Eén keer per jaar geeft Dana Winner buiten haar concertentournee het grote Dana Winner Special Arena Concert. In september 2015 stond ze twee avonden met deze show in Johannesburg in Zuid-Afrika. Dana Winner komt op 9 juli met haar veertien muzikanten van het grote Dana Winner XXL-orkest en een lichtshow naar het openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Ze trakteert het publiek op twee keer 50 minuten van haar grootste hits, haar talloze meezingnummers en natuurlijk de grote ABBA-medley-show. Dit is steeds weer een hoogtepunt op deze muzikale avond. Tevens zingt ze liedjes van haar allernieuwste cd 'Puur', die binnen acht verkoopdagen goud is geworden en nu al op nummer 1 staat in de Ultratop in België.

Veel mensen weten niet hoe groot ze is, benadrukt Hans Spit. Ze mocht op 6 april bij het Plopsa Theater In de Panne in België haar eigen ster onthullen in de Story Walk of Fame. Ze kreeg deze ster vanwege haar tot nu toe fantastische carrière met meer dan 2,5 miljoen verkochte albums in heel veel landen. Hans Spit kijkt uit naar 9 juli. Hij belooft dat het een totaal ander concert wordt dan de mensen in Losser gewend zijn. 'Ik verheug mij bijzonder op deze avond, 9 juli, hartje zomer. Het gaat zeer zeker een geweldige muzikale zomeravond worden, alle banken gaan uit het theater en er worden speciaal voor deze avond stoelen geplaatst.'

Tickets zijn te verkrijgen via www.volksmuziek-events.nl, Primera Marcel in Losser en Hans Spit (V&E; tel: 06-51810779).