Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Sportclub Enschede overhandigt
KiKa cheque van ruim € 7.200,-

Het bestuur van Sportclub Enschede heeft een vertegenwoordiger van KiKa een cheque overhandigd met een bedrag van € 7.281,96. Dit bedrag is door de Enschedese voetbalvereniging tijdens het afgelopen seizoen opgehaald. Sponsoren, een 7x7 KiKa-toernooi, collectes en andere bijeenkomsten droegen allemaal bij aan het fraaie eindresultaat.

Sinds juli 2015 speelt Sportclub Enschede enkel en alleen nog met de naam van KiKa op haar voetbalshirt. Door het uitdragen van dit goede doel geeft Sportclub Enschede op een mooie manier uiting aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien is de voetbalvereniging er dus in geslaagd om een gigantisch bedrag bij elkaar te verzamelen om KiKa te ondersteunen. Een bedrag waar Sportclub Enschede erg trots op is.

Ook werd door Sportclub Enschede afscheid genomen van hoofdtrainer Robbert Weegerink, teammanager Roy Warntjes en enkele spelers. Wethouder Jurgen van Houdt, die onder meer Sport in zijn portefeuille heeft, overhandigde aanvoerder Patrick Schipholt namens de Gemeente Enschede een kampioensbord.