Foto: Katerina Joostens
Foto: Katerina Joostens Foto: Steef Alblas

Loslaten, hoe doe je dat?

Het wordt zo makkelijk gezegd: 'Ach, je moet het loslaten.' Ja, en dan? Hoe doe ik dat dan? Of het nu een verwerking is waar je middenin zit of last hebt van doormalende bezorgde gedachten; hoe kun je daadwerkelijk 'loslaten' waardoor je levenskwaliteit aanzienlijk verbetert? Op zaterdag 2 juli wordt van 10:00 tot 14:30 uur de workshop 'Loslaten, hoe doe je dat?' aangeboden in de praktijk van Robin Joostens aan de Fazantstraat 189-191 te Enschede.

Tijdens deze workshop wordt het loslaatvermogen aanzienlijk versterkt. Dat wordt gedaan met een combinatie van eeuwenoude meditatieve technieken en de nieuwste inzichten uit de kwantummechanica. Je leert heel praktische, uiterst ontspannende oefeningen die je direct en makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen. Er worden geen diepgravende gesprekken uit het verleden gevoerd en er zijn geen benen in de knoop op een kussentje, maar er wordt op een inspirerende en energetische wijze gewerkt met krachtige, losmakende en ontspannende oefeningen. Tools die je na deze workshop makkelijk zelf thuis kunt toepassen.

Kosten voor deze workshop bedragen € 65,- (inclusief een heerlijke lunch). Aanmelden kan via www.robinjoostens.nl/workshops, via info@robinjoostens.nl of via telefoonnummer 06-51519690.

Robin Joostens is inmiddels 12 jaar ondernemer in zijn eigen coachingsbedrijf. Hij is reeds 18 jaar actief als profiler/inspirator/spreker en trainer/coach. Hij geeft inspirerende bewustmakende consulten, clinics, lezingen en gastcolleges voor particulieren, ondernemingen, onderwijs en topsportomgevingen. Opdrachtgevers als FC Twente, BZC Schuurman, Foppe de Haan, Johan Cruijff College, Gamma, Cloetta, Consent, KPN en Rabobank Nederland maakten reeds gebruik van zijn kunde als profiler, co-creator en coach.

Foto: Katerina Joostens