Afbeelding
Foto: Steef Alblas

KEBH-jeugd speelt
Wieger wordt wakker

De Koninklijke Enschedese Burger Harmonie (KEBH) wil het schooljaar 2015/2016 met een muzikaal spektakel afsluiten. En wel met het werk 'Wieger wordt wakker', dat gaat over een jongetje dat in de nacht voor zijn muziekoptreden droomt over alle mogelijke muziekinstrumenten.

Kinderen maken tijdens het muziekproject spelenderwijs kennis met diverse instrumenten, ritmes, tempo's en dynamiek. En ze mogen natuurlijk ook alle instrumenten van de KEBH uitproberen. Het stuk zal worden uitgevoerd door de voltallige jeugdopleiding van de KEBH in samenwerking met de kinderen van groep 4 tot en met 8 van de basisschool.

Het concert zal worden gegeven op 14 juli. Om te zorgen dat iedereen voldoende gelegenheid krijgt om te oefenen, zal de KEBH een aantal repetities aanbieden op 23 juni (Prinseschool, Daalweg 32), 30 juni (Bonhoeffer College, van der Waalslaan), 7 juli (OBS het Wooldrik, Celciusstraat 10) en 14 juli (Bonhoeffer College, van der Waalslaan). De repetities vinden plaats van 15:45 tot 16:30 uur. Bij voldoende belangstelling zal er ook een groep van 16:30 tot 17:15 uur repeteren.

Aan dit project zijn geen kosten verbonden. Deelname voor de kinderen is dus helemaal gratis. Ook voor de toeschouwers zal geen entree geheven worden. Hiermee wil KEBH ervoor zorgen dat het project laagdrempelig is en voor iedereen toegankelijk.

Wil je hieraan meedoen? Opgeven hiervoor is mogelijk via kebh.nl/wieger.