Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Eerste workshop Procement
bij Bonhof een groot succes

Afgelopen zaterdag heeft bij Bonhof Sierpleisters en Verven in Enschede een unieke eerste workshop plaatsgevonden in het maken van vloeren, aanrechtbladen en wanden met het product Procement. De workshop is uniek omdat deze bij afname van de producten gratis wordt gegeven voor zowel particulieren als bedrijven.

De workshop in een reeks werd bezocht door maar liefst 15 cursisten. 'Procement is een pleister die kan worden aangebracht op allerlei ondergronden', aldus de enthousiaste Jan Vrugteveen, importeur van het product Procement. 'Het is waterbestendig, dus geschikt voor onder andere badkamers en aanrechtbladen, maar kan ook op wanden, meubelstukken en vloeren. Dit kan in bijvoorbeeld de kleur betonlook of een gewaagder oxidatie-effect, zoals ijzer, koper, messing en brons.'

'Procement is uniek, omdat het kan worden toegepast op vrijwel alle soorten ondergrond zonder de bestaande materialen te verwijderen', vertelt eigenaresse Maaike Bonhof van het verkooppunt in Oost-Nederland. 'Het leukste is, dat iedereen het kan na deze workshop. Ja, ook vrouwen.' Maaike laat trots een voorbeeld zien van een strakke keuken met betonnen aanrechtblad die door een vrouw zonder enige ervaring gemaakt is.

Procement geeft workshops bij Bonhof Sierpleisters en Verven zodat iedereen zelf betonstuc kan maken. De kosten van de workshop zijn gratis bij afname van de producten. Als men alleen mee wil doen, het wil leren en later wil beslissen, zijn de kosten € 75,-. Als men nadien toch besluit de producten aan te schaffen, kan uiteraard ook gebruik worden gemaakt van de korting, aldus Maaike Bonhof. Als u interesse heeft ook een workshop te volgen, neem dan contact op met Bonhof Sierpleisters en Verven op telefoonnummer 053-4320014 en vraag naar de voorwaarden.