Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vakgarage ter Riet kan
alle merken onderhouden

Voor onderhoud van uw auto kunt u al langer naar Vakgarage ter Riet. Sinds kort is er nog eens extra geïnvesteerd in apparatuur zodat het kwaliteitsniveau nog hoger is.

Buiten het feit dat Vakgarage ter Riet uw brommobiel, een Dacia, Daihatsu of Renault kon onderhouden, is er extra ingezet op Nissan en Opel. Bij Auto ter Riet beschikt men over een chef-monteur met diploma's als Master technicus, eerste monteur elektrisch en diagnosespecialist.

Vakgarage is al 25 jaar het aftersales concept in Nederland voor onderhoud van alle merken. Bij Vakgarage ter Riet is een APK-keuring gratis, met uitzondering van de verplichte viergastest en de afmeldkosten van € 16,-. Indien u ook onderhoud laat uitvoeren, kunt u een pechhulpverzekering afsluiten voor heel Europa met woonplaatsdekking voor slechts € 49,95.

De Nissan- en Opelrijd(st)ers zijn bij Auto ter Riet van harte welkom voor onderhoud, reparaties en ook voor het uitlezen van hun auto bij storingen of brandende lampjes op het dashboard. Uiteraard geldt dit voor elke auto. Uitlezen kan al vanaf € 30,- en u krijgt vooraf een kostenopgave. Auto ter Riet is aangesloten bij de Vakgarage, Bovag en voor schadeherstel bij de Focwa.

Voor meer informatie kunt u terecht aan de Daalweg 56 in Enschede (053-4323434; www.autoterriet.nl; www.vakgarageterriet.nl).