Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vliegen!

De zomer komt er weer aan! Lekker genieten, terrasjes, met je cabrio rondrijden. Maar… er komen ook weer veel insecten, die helaas de voorzijde van onze bolides niet kunnen ontwijken. Deze vliegen, die voor 80% bestaan uit natuurlijke eiwitten, knallen tegen de lak en het eiwit brandt vervolgens in de lak. Tijdens onze manuele voorwas behandelen we deze vervuiling met een speciaal insectenmiddel, dat ervoor zorgt dat deze eiwitten oplossen en dus ook oplossen van de lak.

Het kan echter soms ook zo zijn dat de 'inslag' na het wassen nog te zien is. Je kunt voelen dat het insect weg is, de inslag zit echter nog in de lak. Valt u dit op na het wassen? Loop dan even naar een van onze servicemedewerkers, wij hebben een speciaal middel dat ook deze inslag (in de meeste gevallen) kan verwijderen. Dit is helemaal gratis en allemaal service van Perfect Carwash.

Free a Girl - 'Lock me Up'

Van woensdag 18 mei tot en met zondag 22 mei is de actie 'Lock me Up' van stichting Free a Girl gehouden. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, laten deelnemers zich op verschillende locaties door heel Nederland 12 uur lang opsluiten in een hokje van 2 bij 1 meter. Hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer meisjes Free a Girl uit de prostitutie kan bevrijden. Ook Fellini Enschede deed mee, waarbij Perfect Carwash een veilingitem van 1 jaar gratis autowassen beschikbaar stelde. René Jansen heeft hierbij het hoogste bod uitgebracht en is winnaar van 1 jaar gratis autowassen!

Totaal is er door Enschede € 51.583 binnengehaald en totaal in Nederland € 499.209! Kortom, een grandioos succes waarbij veel meisjes bevrijd kunnen worden! Meer info: https://www.freeagirl.nl/lockmeup/restaurants/fellini/