Afbeelding
Foto: Steef Alblas

James Auto Service Losser
heeft klanten veel te bieden

James Auto Service Losser is de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto's en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen aan de Broekhoekweg 42 in Losser terecht voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Doordat de medewerkers van James Auto Service Losser over alle specialistische kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur beschikken, is het bedrijf in staat om personenauto's en bedrijfswagens van alle merken te onderhouden. 'We werken als autobedrijf merkonafhankelijk', bevestigt Thijmen Velthuis, die aan het roer staat bij James Auto Service Losser. 'Als enige garage in Losser doen we daarnaast veel onderhoud aan lease-auto's. Verder zijn onze automonteurs opgeleid voor onderhoud van hybride en elektrische auto's. Ook zijn we gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren. Dit houdt in dat we een bedrijfsvoering hebben die verstandig omgaat met het milieu en dat we al onze klanten de mogelijkheid bieden hun auto met groene, gereviseerde auto-onderdelen te laten repareren.'

Het serviceconcept van James Auto Service garandeert verder dat James Auto Service Losser auto's altijd onderhoudt en repareert volgens de fabrieksvoorschriften. Daarnaast geeft het bedrijf een rijgarantie af op de verrichte onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Klanten kunnen bovendien profiteren van diverse services, zoals een haal- en brengservice en vervangend vervoer op maat.

James Auto Service Losser, dat in de showroom veel jonggebruikte auto's op voorraad heeft staan, is ook een autobedrijf dat oog heeft voor de wensen van de lokale samenleving. James Auto Service Losser stelt dan ook graag een springkussen (zie foto) ter beschikking voor sportverenigingen en andere instellingen die een sponsorverzoek doen bij het autobedrijf.