Roy Gelderman en Pieter Suringa
Roy Gelderman en Pieter Suringa Foto: Steef Alblas

Showroom Auto Bleeker
wordt weer in ere hersteld

Nog één maand en dan zit Auto Bleeker in Enschede weer op de hoek Boddenkampsingel-Hengelosestraat. Maison Manon is bezig met de laatste loodjes van de nieuwbouw die in juli opengaat. Op dat moment komt de markante showroom weer vrij voor Auto Bleeker Enschede.

De bekende showroom vanuit de Roeloffzen- en Bleeker-tijd, zoals deze de afgelopen tientallen jaren was, zal weer in ere worden hersteld. Maar niet zoals iedereen gewend is van een autoshowroom. Auto Bleeker gaat het anders doen. De auto's zullen opgesteld worden in een veel huiselijker sfeer, namelijk in de huidige entourage zoals bekend van Maison Manon. De komende twee maanden zal de showroom worden ingericht en komen de auto's in een woonkameromgeving te staan. Een passende uitstraling voor de mooie auto's die Auto Bleeker Enschede verkoopt.

Naast occasions in alle soorten, maten en prijzen, kan men bij Auto Bleeker nu ook alle merken en types nieuwe auto's kopen. Bleeker verkoopt wat de klant wil. De komende twee maanden zal de buitenkant van het gebouw een verandering ondergaan en zal het hele pand de bekende uitstraling van Auto Bleeker gaan krijgen. De officiële opening zal in het weekend van 17 en 18 september 2016 zijn.