Raymond Tijink
Raymond Tijink Foto: Steef Alblas

Met Autogroep Twente gratis
boodschappen bij de Jumbo

Gratis voor € 150,- aan boodschappen doen bij de Jumbo op de Wesselerbrink in Enschede? Autogroep Twente maakt het mogelijk!

Op 16, 17 en 18 juni staat Autogroep Twente Enschede met een hele speciale actie bij de Jumbo op de Wesselerbrink (Wesseler-nering 21, Enschede). Autorijden hoeft namelijk niet duur te zijn. Zeker niet met Private Lease Twente, dat particulieren de mogelijkheid biedt om voor een scherpe prijs onbezorgd de weg op te gaan.

Met private lease wordt 'het nieuwe rijden' voor iedereen bereikbaar en kunnen ook particuliere automobilisten altijd mobiel zijn voor een vaste prijs per maand. Private Lease Twente biedt al een all-in constructie aan voor € 199,- per maand, inclusief (onder andere) all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, pechhulp en wegenbelasting. Het enige wat klanten zelf nog moeten betalen, zijn de brandstofkosten.

Als onderdeel van Autogroep Twente en Autolease Twente biedt Private Lease Twente particulieren alle automerken aan met het meest complete pakket aan services. Tijdens deze speciale actiedagen, laten de verkopers van Autogroep Twente u bij de Jumbo aan de Wesselerbrink graag kennis maken met dit product. Met vestigingen in Harbrinkhoek (Almeloseweg 175), Hengelo (Vosboerweg 10) en Enschede (Buurserstraat 230) is Autogroep Twente goed vertegenwoordigd in het Twentse autolandschap. Door deze goede regionale dekking kan de Hyundai-dealer klanten met alle mobiliteitszaken van dienst zijn.

Bent u ook benieuwd hoe u voor een bedrag van € 150,- gratis boodschappen kunt doen? Of bent u benieuwd naar onze speciale actietarieven? Kom dan tijdens de speciale actiedagen naar de Jumbo op de Wesselerbrink in Enschede. De verkopers van Autogroep Twente helpen u daar graag verder.