Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Niet de grootste wel de voordeligste!!!

Wie op zoek is naar hoogwaardig en onderhoudsvriendelijke tuinmeubilair en dat tegen de voordeligste prijzen doet zich goed om KJ Outdoor Tuinmeubelen te bezoeken.Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen hoeft u niet te wachten tot na de zomer voor hoge kortingen want de opruiming is nu al gestart met kortingen tot 50% zodat u de gehele zomer nog kan genieten van uw voordelige tuinmeubelen.

Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen kan men terecht voor tuinmeubilair dat zowel bestemd is voor het loungen, dineren en alsmede om te genieten van het buiten leven. Het assortiment bevat diverse materialen zoals aluminium, wicker, teakhout en composiet. Bij KJ Outdoor Tuinmeubelen vindt u tuinmeubelen van diverse merken zoals Bellagio, Mondial Living en Suns. Daarbij importeren zij ook zelf tuinmeubelen en brengen het onder hun eigen White label Collectie en verkopen het tegen de scherpste prijzen. De gehele collectie valt te combineren, zowel in stijl als in afmeting. Aluminium verstelbare of stapel stoelen, gevlochten (wicker) dining stoelen in diverse kleuren en diverse vlechtwerk (wicker) diktes te combineren met verschillende tafels van afmetingen vanaf 70 cm tot wel 3,20 meter lang.
Minimaal 150 verschillende tuinmeubelsets combinaties mogelijk. De loungesets variƫren van een opstelling van een bank, twee fauteuils en tafel tot een complete hoek loungeset ook tevens alleen grote relaxte lounge fauteuils te verkrijgen.
Daarnaast vindt u hier diverse party tenten en parasols in diverse afmetingen en kleuren in zowel zweefarm of met een vaste stok in het midden, zodat u uw tuinset compleet kunt maken. Alle meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar en te bezorgen door een eigen bezorgservice hun motto luidt ook als volgt: Niet de grootste daardoor wel de voordeligste met ouderwetse service tot in uw achtertuin.
KJ Outdoor Tuinmeubelen is gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 255 in Enschede of kijk op www.kjtuinmeubelen.nl.

Afbeelding