Foto: Christina Bakuchava
Foto: Christina Bakuchava Foto: Steef Alblas

Maker Festival Twente trekt veel bezoekers

Rond 7.000 bezoekers bezochten onlangs de derde editie van het Maker Festival Twente dat werd gehouden in de Performance Factory in Enschede. Samen met 2.800 deelnemers en bezoekers van de Play & Learn dagen in Almelo, Hengelo en Enschede hebben ruim 9.800 kinderen, jongeren en volwassenen ervaren hoe leuk het is om met innovativiteit en creativiteit bezig te zijn.

Of je nu met technologie, textiel, kunst, afvalproducten, techniek of bouw bezig bent: de mogelijkheden van het zelf en samen maken zijn eindeloos. De maakenergie tijdens de afgelopen editie was dan ook geweldig. Er viel heel veel te doen, te beleven en natuurlijk te maken. En tussendoor was het, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van verschillende singer-songwriters die optraden.

Wie nog even na wil genieten, kan op www.makerfestivaltwente.nl onder 'Nieuws' een prachtig beeldverslag en reportages van onder andere RTV Oost vinden. De aftermovie, gemaakt door Hurrah Media in samenwerking met Enschede Promotie, is binnenkort ook te zien op deze website. Maker Festival Twente is een programma van TETEM kunstruimte. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met vele onderwijs- en cultuurpartners en bedrijven. De volgende editie van het Maker Festival Twente vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 in Roombeek Cultuurpark in Enschede.

Foto: Christina Bakuchava