Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Golfclub Prinses Wilhelmina houdt Open Dag

Op zaterdag 25 juni houdt de Enschedese golfclub Prinses Wilhelmina van 11.00 tot 16.00 uur een Open Dag. Bezoekers kunnen dan kennismaken met deze buitensport, de golfbaan en het clubhuis.

U wordt ontvangen met een kopje koffie en kunt daarna eens proberen hoe het zit met putten, chippen en swingen. Golfprofessional Haidar El Mokdad maakt u wegwijs, bijgestaan door een aantal ervaren leden van de golfclub. Golfclubs en -ballen worden ter beschikking gesteld.

Golfclub PW bestaat sinds 1986. De uitdagende 9 holes golfbaan van golfclub Prinses Wilhelmina (Maatmanweg 27) is uniek gelegen binnen de bebouwde kom van Enschede. De holes zijn aangelegd in een rustgevende, parkachtige omgeving met beken en waterpartijen, omzoomd door prachtige bomen en rododendrons. Golfclub PW (www.pwgolf.nl) kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, gezelligheid en een grote mate van zelfwerkzaamheid van haar leden. Mede door die zelfwerkzaamheid onderscheidt PW Golf zich door lage tarieven, ook voor de horeca.

De golfbaan is gelegen tussen Het Roessingh en Zwembad Het Slagman. Dichtbij het centrum dus en door de ligging en de compacte vorm uitermate geschikt om tussen de middag of na werktijd een balletje te slaan. Starttijden worden niet gehanteerd en reserveren is niet nodig.