Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vertoning film Patch Adams

Op zaterdagavond 11 juni vertoont Orchestra Twente om 20.00 uur de film 'Patch Adams'. De vertoning van deze film vindt plaats voorafgaand aan het concert dat op zondag 10 juli om 15.00 uur in Muziekcentrum Enschede wordt gegeven.

Het concert 'Patch Adams' is vernoemd naar de film 'Patch Adams'. In de film worden wensen van zieke mensen vervuld. Orchestra Twente wil een steentje bijdragen aan de wens van de familie Desmet uit Overdinkel. Recent heeft de familie gehoord dat ook hun derde kind de juveniele vorm van Huntington heeft. De ziekte Huntington is ALS, Parkinson en Alzheimer in één. Er bestaat nog geen geneesmiddel om de ziekte te behandelen. Het symfonieorkest is in actie gekomen om geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn, samen met het Campagneteam Huntington. De wens van familie Desmet is om geld in te zamelen voor Campagneteam Huntington. Aan het einde van het concert 'Patch Adams' is er een collecte. De opbrengst van de collecte gaat naar het Campagneteam Huntington.

De film 'Patch Adams' wordt vertoond in de Paus Joannesschool te Enschede. De entree bedraagt € 5,- per persoon. Het reserveren van kaarten kan via info@OrchestraTwente.nl of aan de kassa. Zie voor meer informatie: www.OrchestraTwente.nl.

Afbeelding