Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kijkje in de keuken van GroofZ

GroofZ, het toekomstig podium tussen Enschede en Hengelo, wil het publiek alvast kennis laten maken met de sfeer die het straks moet uitademen. Sinds een maand worden onder de noemer 'A taste of GroofZ' elke zondag bands opgenomen in beeld en geluid.

Deze beeld- en geluidsregistraties worden op de Youtube- en Facebookpagina van GroofZ geplaatst. Bands krijgen op die manier een toffe registratie van ongeveer één uur en spelen zich zo in the picture tot de grand opening van GroofZ later dit jaar.

Daarnaast staat 'A taste of GroofZ' garant voor een oergezellige zondagmiddagborrel met een select publiek. Het is een laagdrempelig event met alle soorten muziekacts zoals coverbands, singer-songwriters of digitale acts. Afgelopen zondag vond de vierde editie van 'A taste of GroofZ' plaats met de Amsterdamse funk-/rockband The Loot. Bij eerdere edities van 'A taste of GroofZ' waren Parallel Lines, Bettie Bravo en Art of Bridges het richtpunt van de camera's.

'A taste of GroofZ' wordt elke zondag gehouden in de HUB Twente van 14:00 tot 17:00 uur. Wil je ook een opname bijwonen? Kijk dan op de Facebookpagina van GroofZ (www.facebook.com/groofz).