Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Bas Koelman tweede
bij Mbo Uitblinker 2016

Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de 21-jarige Bas Koelman uit Enschede de tweede plaats behaald bij de verkiezing 'Mbo Uitblinker 2016' van het ROC van Twente. Bas volgt de opleiding Ondernemer Detailhandel en heeft stage gelopen bij woonwarenhuis POCO in Enschede. Hij is een echte vakman die zich tijdens zijn stage al heel snel onmisbaar wist te maken.

De 20-jarige Koen Linders uit Oldenzaal werd uitgeroepen tot dé 'Mbo Uitblinker 2016'. De student van de opleiding Verpleegkundige won deze prijs omdat hij zowel de online stemmers als de jury wist te overtuigen dat hij zich maximaal inzet, zeer positief is ingesteld, heel zorgzaam en communicatief sterk is. Koen, die momenteel stage loopt bij de Euregioklinik in het Duitse Nordhorn, won een cheque ter waarde van € 250,- en mag zichzelf een jaar lang Mbo Uitblinker van ROC van Twente noemen. Verder heeft hij zich met zijn prestatie direct geplaatst voor de landelijke Mbo Uitblinker finale, waarbij hij vanaf september gaat strijden tegen circa vijftig andere studenten die op hun school Mbo Uitblinker zijn geworden.

De in Rijssen woonachtige Joëlle Rutterkamp (19) behaalde de derde plaats. Zij volgt de opleiding Sport & Coaching aan het Johan Cruyff College in Enschede.

Wil je graag meer weten over Koen, Bas en Joëlle? Ga dan naar www.rocvantwente.nl/uitblinker en bekijk de filmpjes van deze drie studenten.