Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Tom De Musical in
Verborgen Theater

Na de goed ontvangen cabaretprogramma's 'Sligting Verlichting', 'Tom Wakker Worden' en 'Hersendelict' komt de peetvader van de vaderlandse comedy dinsdag 14 juni met Tom De Musical naar 't Verborgen Theater in Boekelo.

Tom Sligting schrijft Amsterdam: De Jordaan begin jaren vijftig. Iedereen heeft dan hetzelfde beeld van grachten, pittoreske huizen en oude bruggetjes. Maar de waarheid was soms anders... En toch zitten de mooie verhalen in de klassieke liedjes uit die tijd die nog steeds gezongen worden. Tom is op zoek naar die verhalen en vergelijkt ze met de tijd waar we nu in leven... en zo stuit hij op een aantal bijzonderheden. De tulpen komen bijvoorbeeld oorspronkelijk uit Turkije… en hoe staat het met het hedendaagse Nederlandse lied? Maar het is vooral goed te merken dat Tom al 20 jaar als comedian op het podium staat, met hilarische verhalen. Die dan ook nog de echte klassiekers zingt... Het is het verhaal van een rasechte Amsterdammer. Met liedjes die misschien over u gaan. Kom, zing, lach en bewonder bij Tom De Musical.

De aanvang van Tom De Musical is om 20.30 uur. De entree bedraagt € 12,50 en is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.deburenboekelo.nl.