Staand (vlnr): Emiel Ruijter (leider), Niels Voortman, Marijn Beuink, Thijs Meijerink, Cas Steggink, Jasper Ruijter, Stan Kanter, Jerry Moes (trainer). Zittend (vlnr): Ian Sligman, Jayden Poldervaart, Melle van der Leest en Yur Koch.
Staand (vlnr): Emiel Ruijter (leider), Niels Voortman, Marijn Beuink, Thijs Meijerink, Cas Steggink, Jasper Ruijter, Stan Kanter, Jerry Moes (trainer). Zittend (vlnr): Ian Sligman, Jayden Poldervaart, Melle van der Leest en Yur Koch. Foto: Steef Alblas

Kampioenschap
voor AJc'96 E1

De E1 van AJc'96 is overtuigend kampioen geworden in de derde klasse. Hoewel niet altijd even gemakkelijk, werden alle wedstrijden tot het kampioenschap gewonnen.

Waar het elftal in de najaarscompetitie nog net bepaalde vaardigheden en automatismen miste, ging het in de voorjaarscompetitie heel anders. De trainingen begonnen zijn vruchten (en doelpunten) af te werpen. Met de juiste trainingsopbouw werd het spel steeds meer herkenbaar en mooier.

Op de dag van de kampioenswedstrijd was er natuurlijk sprake van spanning, hoewel dat op het veld niet meer zichtbaar was. Een ruime 12-1 overwinning luidde het kampioenschap in. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Er waren herinneringsmedailles, champagne en een beker ter herinnering aan het behaalde kampioenschap. Het feest werd verder nog gevierd met een rondrit door het dorp en na terugkomst nog gezellig eten en drinken in de kantine.