Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Muziekspektakel
in Overdinkel

Op 4 juni is er een groot muziekspektakel in Overdinkel ter ere van het 90-jarig bestaan van muziekvereniging Crescendo. De muzikale happening vindt plaats bij de mooie muziekkoepel aan de Ds. Pasmanstraat.

Voorafgaand aan het spektakel maken de deelnemende korpsen een rondgang door Overdinkel en komen ze samen bij het terrein van de familie Game, vanwaar ze gezamenlijk als één korps over de Hoofdstraat zullen marcheren. Eindpunt is dan de koepel, waar ze verwelkomd worden met de muziek van de Big Band uit Gronau. Hierna treedt muziekvereniging Excelsior uit Losser op en is er een optreden van de Overdinkelse zangeres Diony Rouw. Als klap op de vuurpijl is er een groots optreden van de Grenslandkapel met de Oberkrainer.

Crescendo bestaat 90 jaar en wil dit samen met de bevolking vieren als dank voor de steun die ze in al die jaren hebben gekregen. Het spektakel begint om 16.00 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur. De toegang is gratis. Crescendo hoopt dat de weergoden de muziekvereniging goed gezind zijn. Mocht het onverhoopt toch slecht weer zijn, dan wordt het muziekspektakel verplaatst naar het verenigingsgebouw van Crescendo.