Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Hart for her: sporten
in prettige omgeving

Eigenaresse Geraldine Kooij ziet zichzelf nog zo voor zich, klussend aan haar 'sportschool voor vrouwen' aan de Oldenzaalsestraat 276. 'Er is zo veel gebeurd in één jaar en ik ben blij met het mooie resultaat.'

Steeds meer vrouwen kiezen voor hart for her Enschede. In een prettige omgeving afvallen, fitter en soepeler worden, de conditie vooruit zien gaan en beter in je vel zitten. Met alleen vrouwen, geen spiegels en respect voor wie je bent. Er ontstaan al snel leuke contacten en er is betrokkenheid bij elkaar. 'Het is een leuke, gezellige sportschool' en 'jullie positieve uitstraling maakt het sporten makkelijk', zo ervaren de sportsters het. 'Bovendien bieden we hier persoonlijke begeleiding en fitnessoefeningen die voor iedereen haalbaar zijn', vertelt Geraldine enthousiast.

Voor degenen die voor of na de circuittraining zin hebben om wat te lezen of te kletsen, nodigt de lange gezellige tafel achter in de fris ingerichte zaak van harte uit. 'Dat kan ook bij de leukste sportschool in Enschede', aldus Geraldine. Wat dat betreft maakt de Enschedese fitnessclub het motto van hart for her helemaal waar: fun, friendship en feel good.

Tijdens een vrijblijvende proefles kan iedereen ervaren hoe dertig minuten bewegen je fitter maakt. Dat merk je al snel in het dagelijks leven, want alles gaat een stuk gemakkelijker.