Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Open vijverweekend
bij De Waterlelie

De Waterlelie viert het laatste weekeinde van mei met een feestelijk vijverweekend. Op vrijdag 27 mei (10:00 - 18:00 uur), zaterdag 28 mei (9:00 - 17:00 uur) en zondag 29 mei (12:00 - 17:00 uur) is er aan de Lonnekerbrugstraat 82 in Enschede vermaak voor jong en oud. Verder heeft de aquarium- en vijverspecialist speciale aanbiedingen op vijverplanten en geeft het bedrijf korting op alle vissen en toebehoren.

Tijdens het feestelijke vijverweekend is er onder andere een springkussen voor de kinderen en maken bezoekers kans op leuke prijzen met hun kassabon. Verder kunnen zij een gratis wateranalyse laten doen op basis van zelf meegebracht vijver- of aquariumwater.

De Waterlelie is een unieke zaak voor de hobbyist, hovenier en wederverkoper in de vijver en aquaristieke branche voor geheel Twente en omstreken. Ruim 200 aquaria, vijvervissen, vijver- en aquariumplanten, Japanse koi en een terrarium- en zoutwaterafdeling in samenwerking met Burfitts Aquariumworld. Alles voor het aquarium en/of aanleggen van een vijver is bij De Waterlelie te vinden. Persoonlijk advies op basis van de eigen situatie is ook mogelijk. Van watermanagement op basis van meegebracht water tot microscopisch onderzoek van visziektes: het deskundige personeel van De Waterlelie heet iedereen graag welkom om de nieuwe zaak te komen bezoeken.