Peter Woning en Joost Borghuis
Peter Woning en Joost Borghuis Foto: Steef Alblas

Niet autobezit, maar autogebruik
staat centraal bij Inqar Bleeker

In de huidige tijd kiezen steeds meer particulieren, maar ook bedrijven, voor het gebruik van een auto in plaats van het bezit. Op deze manier kan iedereen de auto gebruiken die op een bepaald moment nodig is. De perfecte oplossing hiervoor biedt Inqar Bleeker.

Inqar Bleeker is een onderdeel van de Bleeker Groep, dat al jaren gespecialiseerd is in het verhuren van personenauto's, personenbussen en goederenbussen tot 3500 kilogram. De nieuwe naam Inqar staat voor een grote, krachtige organisatie met een compleet netwerk in Nederland, maar ook daarbuiten. Inqar Bleeker wil hierin uitblinken door een goede prijs-prestatieverhouding, maar vooral door een uitstekende service en dienstverlening.

Met name in de zakelijke markt zorgen de mensen van Inqar ervoor dat de juiste auto op het juiste moment bij iemand bezorgd wordt. Hiervoor heeft Inqar met vestigingen in Hengelo, Enschede en Almelo een huurvloot van 200 auto's. Van een kleine Kia Picanto of Renault Twingo tot een ruime Mercedes of Audi. Verder auto's voor verhuizingen met laadklep en 9-persoonsbussen om een dag of weekend met een gezelschap op pad te gaan.
Inqar, in het verleden AutoRent, heeft het hoofdkantoor in Hengelo, maar ziet met name groei in de steden Enschede en Almelo. Het enthousiaste team van negen medewerk(st)ers staat zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar en hierbij geldt ook weer het motto van de Bleeker Groep: 'Inqar en Bleeker, samen sterk in elk merk.'