Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Choir Twente te gast op zomerconcert

Orchestra Twente geeft elk jaargetijde een matineeconcert in toplocatie Parklocatie de Jaargetijden te Enschede. Zondag 29 mei is Choir Twente te gast op het zomerconcert. Choir Twente is een projectkoor en geeft concerten op projectbasis.

Choir Twente repeteert elke woensdagavond in Enschede van 20.00 - 22.00 uur in de Paus Joannesschool. Tevens is Choir Twente gestart met een overdagkoor in Gronau (Duitsland). Elke maandagmiddag wordt er gerepeteerd van 15.00 - 17.00 uur in Gaststätte Concordia in Gronau. De repetities staan onder leiding van dirigent Monique Kokkeler.

Op het zomerconcert zal Choir Twente een gevarieerd programma van zowel film als popmuziek ten gehore brengen, met onder andere Eye of the Tiger, Gabriella's song en Pride in the name of love. Medewerking wordt verleend door pianiste Jantine Omta en de solisten Melanie te Nijenhuis en Monique Kokkeler. Het zomerconcert op zondag 29 mei vindt plaats van 15.00 - 16.00 uur en de entree is gratis. U bent van harte welkom. Zie voor meer informatie: www.OrchestraTwente.nl.

Voor het project 'Merry Christmas' is het reeds mogelijk om u aan te melden voor het koor in Enschede of in Gronau. De repetities starten vanaf maandag 29 augustus in Gronau en vanaf 31 augustus 2016 in Enschede. Op het repertoire staan onder andere de stukken I'm dreaming of home, Pie Jesu en Adeste Fideles. Choir Twente wordt dan begeleid door de professionele strijkers van Orchestra Twente en met medewerking van solisten en harpiste. Het concert 'Merry Christmas' vindt 11 december 2016 plaats in de Jacobuskerk te Enschede van 15.00 - 16.00 uur. Aanmelden voor project 'Merry Christmas' kan via info@OrchestraTwente.nl.