Film Intouchables
in het Volkspark

De Franse film Intouchables was op zaterdag 23 april op een groot scherm te zien in het Volkspark. De vertoning in de open lucht was een initiatief van Concordia en het Wilminktheater.

De week na de filmvertoning in het park wordt het gelijknamige toneelstuk met Huub Stapel viermaal opgevoerd in Enschede. Peugeot Broekhuis Enschede verzorgde voor een aantal geselecteerde Facebook-winnaars het exclusieve VIP-vervoer. Ondanks het koude weer was het een geslaagde en gezellige avond.

Voorjaarsconcert
Soli Deo Gloria

Zaterdag 21 mei geeft de Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het thema is 'Dansend de wereld rond'. Als gasten worden de Nederlandse kampioenen Latin American, Andras Koops en Iris Elburg, verwelkomd. Zij zullen op muziek van Soli Deo Gloria een aantal Latijns Amerikaanse dansen uitvoeren. Het concert wordt gehouden in het wijkgebouw Lumen aan de Velveweg 54 in Enschede. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur en de aanvang is 20:00 uur. De toegang is gratis. Kortom, een avond vol spectaculaire dans en muziek van over de hele wereld.