Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nieuwe vestiging voor
Gebroeders Van der Meij

Sinds 18 april is Gebroeders Van der Meij verhuisd naar een nieuwe vestiging aan de Lonnekerbrugstraat 80 in het havengebied van Enschede. Vanaf deze locatie heeft de auto- en bandenspecialist, die op 1 mei 2016 zijn tienjarig jubileum viert, een oplossing voor alle autogerelateerde klantvragen.

De drijvende krachten achter Gebroeders Van der Meij zijn Bas en Roy van der Meij. Opgegroeid tussen de auto's en de banden besloten zij tien jaar geleden om hun kennis en kunde in hun eigen bedrijf te stoppen. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de vele klanten die het Enschedese bedrijf inmiddels weten te vinden. In de afgelopen jaren heeft Gebroeders Van der Meij een grote, vaste klantenkring opgebouwd die zich niet alleen beperkt tot de regio Enschede.

Samen met een deskundig monteursteam kunnen Bas en Roy hun klanten van advies voorzien op het gebied van APK, onderhoud of reparatie van de auto. Tevens is het mogelijk om voor een APK-keuring van de camper een bezoek te brengen aan Gebroeders Van der Meij. Het servicepakket omvat echter veel meer disciplines. Zo behoren ook trekhaakmontage, aircoservice en uitlaatservice tot de specialiteiten van het Enschedese bedrijf.

Daarnaast heeft Gebroeders Van der Meij een omvangrijke expertise opgebouwd op het gebied van banden, velgen en bijbehorende accessoires: van bandenmontage en -opslag tot het uitvoeren van de halfjaarlijkse bandenwissels. Daarnaast hebben klanten bij Gebroeders Van der Meij een uitgebreide keuze aan nieuwe en gebruikte zomer-, winter-, all season-, camper- en caravanbanden, terwijl het bedrijf ook thuis is in Premium Styling by Vredestein. Ook voor het uitlijnen en balanceren van auto- en camperbanden is de Lonnekerbrugstraat 80 het juiste adres. Op de nieuwe locatie heeft Gebroeders Van der Meij de beschikking over een ruime werkplaats, terwijl ook het aantal bruggen is uitgebreid en een nieuwe velgrichtmachine in gebruik is genomen.

Klanten zijn uiteraard van harte welkom om de nieuwe vestiging van Gebroeders Van der Meij te komen bewonderen.