Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Radiateurenservice Bennie
de Vries naar nieuwe locatie

Sinds 10 april is Radiateurenservice Bennie de Vries verhuisd naar een nieuwe locatie. De vorige vestiging aan De Reulver 82 is ingeruild voor een nieuw pand aan de Seizoensweg 39 A in Enschede.

Vrijwel elke auto is voorzien van een met vloeistof gekoelde motor. Deze motoren hebben een radiateur nodig die ervoor zorgt dat de warm geworden vloeistof weer wordt afgekoeld. Radiateurenservice Bennie de Vries is gespecialiseerd in de verkoop, montage en reparatie van autoradiateuren en aanverwante artikelen.

Als de radiateur van de auto niet voldoende of helemaal niet koelt, dan kan dit grote motorschade, inclusief bijbehorende kosten, opleveren. Zo kunnen bijvoorbeeld opvliegende steentjes kleine gaatjes in de radiateur veroorzaken. Wanneer deze ouder worden en er roestvorming optreedt, dan maakt dit de radiateur gevoeliger voor lekkages. Regelmatig onderhoud van de radiateur door Radiateurenservice Bennie de Vries kan dergelijke ongemakken voorkomen.

Ook de revisie van radiateuren is een service die tot het professionele aanbod van Radiateurenservice Bennie de Vries behoort, onafhankelijk van het merk en de leeftijd van de aangeleverde radiateur. De revisieservice omvat radiateurs voor landbouwmachines en tractoren, bouwmachines, bedrijfswagens en personenwagens. De revisieservice is bovendien zeer aantrekkelijk als de radiateur van een oldtimer in orde moet worden gemaakt en er geen nieuw alternatief voorhanden is.

Naast de gedegen kennis van radiateuren behoren ook montage en reparatie van airco's, startmotoren, dynamo's en standverwarming tot de specialiteiten van Radiateurenservice Bennie de Vries. Aan de Seizoensweg 39 A in Enschede staan de medewerkers van het bedrijf klanten graag te woord voor vrijblijvende informatie of een deskundig advies.