Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Vrouw 2016: ook
mannen welkom

Op zondag 29 mei zal de steenfabriek 'De Werklust' in Losser worden omgetoverd tot een walhalla voor de shoppende vrouw. De fair Vrouw 2016 begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

'Het moet een dag vol beleving worden', vertelt Liesette Schipper, organisator van de fair 'Vrouw 2016'. Deze fair laat op een interactieve wijze elke bezoeker kennis maken met de laatste mode, interieurtrends, lifestyle, kunst, beautytips en tongstrelende zoetigheden.

Liesette Schipper laat haar droom uitkomen. 'Ooit wilde ik een fair van formaat houden. En die komt er nu', vertelt ze trots! Het organiseren zit haar in het bloed. 'Aan alles is gedacht. Vergunningen, calamiteitenplan, communicatie, standhouders en nu nog de bezoekers. Want iedereen moet weten dat dit geweldige evenement wordt georganiseerd.'

Vrouw 2016 moet een beleving zijn voor iedere bezoeker en voor elk wat wils. Door de variëteit van standhouders zal het geen saaie fair worden, aldus Liesette. Niet slenteren langs de kraampjes, maar interactie met elke bezoeker, een dag vol inspiratie! Er worden verschillende activiteiten gehouden, zoals een bodyworkout en modeshow. 'De modellen lopen straks uit de oven over een roze loper', zegt ze met een knipoog. Want roze kleurt die dag. Workshops sieraden of bloemstuk maken, wimpers of een tattoo zetten, een reading of kleuradviezen, van interieur- en stylingadviezen, je kunt het niet bedenken of het is aanwezig. Ook een foodplein wordte r ingericht.

de kaartverkoop is in middels begonnen. De eerste 400 kopers van een kaartje krijgen een goed gevulde goody bag. Kaarten kosten € 5,- per stuk en zijn te bestellen via: vrouw2016@ziggo.nl, via facebook, Maar ook te koop bij de volgende verkooppunten: Shoeby Losser, Olympic Gym, Nicole's Body and More of aan de kassa op de dag zelf.