Gerson Main.
Gerson Main. Foto: nb

Gerson Main hoofdact op podium
Koningsdag Willem Wilminkplein

Op woensdag 27 april wordt op het Willem Wilminkplein Koningsdag gevierd met muziek. De hoofdact van de dag is Gerson Main. Daarnaast zullen ook enkele 'oud' TOP TSG-ers optreden en laten zien wat zij tegenwoordig doen.

Gerson Main is niet alleen een opvallende verschijning, maar weet ook nummers te schrijven die je verbazen. Hij laat zich inspireren door alles wat er om zich heen gebeurt en schrijft liedjes in een dichterlijke vorm, waar vaak ook nog eens op te dansen valt. Samen met zijn band zorgt hij ervoor dat je deze Koningsdag met je voetjes van de vloer kunt gaan. De singer-songwriters uit het coachingstraject van de TOP TSG van de afgelopen twee jaar zijn uitgenodigd om te laten zien wat zij tegenwoordig doen en waar zij zich mee bezig houden. De 'oud' TOP TSG-ers die je vandaag laten horen wat zij tegenwoordig doen zijn Pepijn (met zijn band Interflow), Sasja, Lotta Rasva, Koen Termaat, Thijs van Meeuwen en Jason Fredrick.
Het programma is als volgt: 12.30 uur: Sasja; 13.15 uur: Thijs van Meeuwen; 14.00 uur: Jason Fredrick; 14.45 uur: Lotta Rasva 15.30 uur: Interflow; 16.15 uur: Koen Termaat; 17.00: Gerson Main.