Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Voorjaarsconcert Sempre
Crescendo in Glanerbrug

Gemengd koor Sempre Crescendo houdt op 24 april een voorjaarsconcert met medewerking van De Brugger Zangers.

Sempre Crescendo is een gemengd koor waarbij zich twee jaar geleden vijftien oud-leden van het Euregio koor Glanerbrug hebben aangesloten. Deze zijn met open armen ontvangen en het blijkt een heel goede match te zijn, deze combi heeft voor het voormalig Euregio Koor Glanerbrug en ook voor Sempre Crescendo zeer positief uitgepakt.

Een normaal gevolg van dit is alles is natuurlijk dat we ook graag in Glanerbrug een concert wilden geven en dit gaat dan nu ook gebeuren en met de medewerking van het mannenkoor De Brugger Zangers, zal het een sprankelend en afwisselend programma worden met prachtige solo's en samenzang van beide koren.

Sempre Crescendo heeft het afgelopen jaar een enorme groeispurt gemaakt we tellen op dit moment 46 zingende leden, wij hebben 12 bassen en tenoren en we zijn daarom ook naarstig op zoek naar enthousiaste bassen en tenoren om onze mannen in het koor te ondersteunen, 24 april is een mooie gelegenheid om te komen luisteren en je wellicht bij ons gezellige koor aan te sluiten.

We nodigen u van harte uit op zondag 24 april in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Gronausestraat 1200 te Glanerbrug, het concert begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur is de kerk geopend.

Kaarten kosten € 6,- in de voorverkoop, bel even en we gaan ze voor u reserveren, Wim Altena 053-4324483. Co Poulussen 053-4318202 of Elly Bijkerk 053-4616032 / 06 34866600 (na 19.00 bereikbaar), kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Primera Jan Haast in Glanerbrug. 's Middags aan de Kerk kosten de kaarten € 7,- per stuk.