Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

PAUL DE MUNNIK - NIEUW

CONCORDIA THEATER

Donderdag 14 april, 20.30 uur

In dit voorjaar van trekt Paul de Munnik langs de kleinste, meest intieme zalen om nieuwe nummers in te spelen, te proberen. Kijken hoe het voelt. Alleen. Geen vangnet. Alleen een piano, een gitaar, liedjes en een stem. www.concordia.nl

FESTIVAL VAN HET GOEDE LEVEN

DIVERSE LOCATIES

Vrijdag 15 en zaterdag 16 april

Nieuw festival voor cultuur, filosofie en bezinning in Twente. De organisatie wil bezoekers uitdagen stil te staan bij de vraag: hoe wil ik leven en samenleven. Op 15 en 16 april worden in Enschede diverse activiteiten georganiseerd: filosofie-workshops, filmvoorstellingen, concerten, lezingen, themawandeling door Roombeek en een rondleiding levenskunst Rijksmuseum Twenthe. Kijk voor meer info en het volledige programma op: www.levenskunstintwente.nl.

VOOR ALLES EEN EERSTE KEER

HET VESTZAKTHEATER

Vrijdag 15 april, 20.30 uur

'Voor alles een eerste keer' is de eerste voorstelling van de Enschedese cabaretgroep Buro Amorando. De groep wordt gevormd door zes verschillende individuen, allemaal zo koppig als een ezel, die al langer samen op het podium staan. In een avondvullend cabaretprogramma laten ze zich van hun beste kant zien. www.hetvestzaktheater.nl.

CROWDFONDUING ENSCHEDE

VOLKSPARK

Zaterdag 16 april, 18.00 uur

Gezelligheid, kaarslicht, drankjes, een unieke sfeer, een unieke locatie en veel gesmolten kaas zijn de ingrediënten voor crowdfonduing Enschede. Voor slechts € 10,- wordt een complete, uitgebreide kaasfondue geserveerd. De opbrengst gaat naar een goed doel: een vakantie voor 25 kinderen die zelf wegens hun medische en/of financiële situatie niet op vakantie kunnen of zelfs nog nooit op vakantie zijn geweest.

PRINSESSIA THEATER 3+

WILMINKTHEATER

Zondag 17 april, 13.00 en 15.30 uur

Goed nieuws voor de fans van Prinsessia, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het theater! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun eerste liveshow. Reken dus maar dat het zal sprankelen op het podium. Trek je mooiste prinsessenjurk of je stoerste prinsenpak aan, want na de voorstelling is er mogelijkheid om met de Prinsessen op de foto te gaan! Kaarten € 19,75.