Afbeelding
nb

Verkoop nieuwe kavels
Boddenkamp-Roombeek

Om aan de grote vraag vanuit de markt te voldoen gaan op vrijdag 15 april nieuwe kavels in Boddenkamp en Roombeek in de verkoop.

De verkoop van Enschedese woningbouwkavels verloopt voorspoedig. Vooral voor Boddenkamp bestaat veel belangsteling. Alle beschikbare kavels op deze locatie zijn verkocht of in reservering. Op vrijdag 15 april aanstaande start de uitgifte van 6 tot 8 flexibele kavels - belangstellenden kunnen kiezen voor een kavelbreedte tussen de 9 en 12 meter - en twee vaste kavels. Komend najaar volgt de verkoop van de laatste fase van Boddenkampkavels.

Ook voor Roombeek bestaat veel interesse. Ook hier zijn alle kavels in optie of verkocht. In Roombeek gaan aan de Stroinksbleekweg de laatste twee (vaste) woningbouwkavels in de verkoop. Het gaat om woningbouwkavels die eerder alleen beschikbaar waren in combinatie met een werkkavel in Roombekerveld. Deze verplichte combinatie is losgelaten. Op deze kavels kan vanaf nu alleen gewoond worden. Werken aan huis is wel toegestaan. Deze twee kavels zijn de allerlaatste bestaande woningbouwkavels in Roombeek.

Voor belangstellenden is er op zaterdag 9 april van 11.00 tot 13.00 uur een kavelinformatiemarkt in de Burgerzaal van het Stadhuis aan Langestraat 24, Enschede. De kavelverkoop start op vrijdag 15 april om 9.00 uur in de Ambachtsschool. Het principe is: 'wie het eerst komt, het eerst maalt.'