Afbeelding
Foto: nb

Hoe kan LinkedIn jou helpen?

Vrijwel iedereen heeft wel een profiel op LinkedIn, het wereldwijde zakelijke netwerk. Maar doen we ook iets met de kansen die LinkedIn ons biedt? ONE Twente denkt dat het veel beter kan. Want wie LinkedIn alleen als online CV gebruikt, mist de boot. Daarom is Alwin Zandvoort uitgenodigd om uit te leggen hoe LinkedIn écht voor jou kan werken.

Alwin Zandvoort kent de kansen en mogelijkheden van LinkedIn als geen ander. Hij traint organisaties, maar ook werkzoekenden, in het gebruik van dit sociale medium. Op maandag 18 april kun je erbij zijn. Van 19.30 tot 21.30 uur neemt hij je mee op ontdekkingsreis door LinkedIn. LinkedIn biedt veel meer kansen en mogelijkheden dan je zou verwachten. Tijdens deze inspiratie-sessie geeft Alwin Zandvoort op een praktische manier helder antwoord op onder meer de volgende vragen:
- Hoe haal je meer uit LinkedIn?

- Wat is LinkedIn Pulse en hoe zet je het in?

- Hoe kun je LinkedIn voor je laten werken?

- Wat levert het op?

Alwin Zandvoort is aktief als spreker en trainer op het gebied van social media. Meer informatie over hem is te vinden op zijn website http://alwinzandvoort.nl/. Uiteraard krijg je alle kans om hem op 18 april al je vragen te stellen.

De thema-avonden van ONE Twente vinden plaats in De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met het gezelligste ZP-netwerk van Twente. Aanmelden voor deze thema- en netwerkavond kan via het e-mailadres activiteiten@one-twente.nl.

ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP'ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP'ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid.