Verschillende vormgeef snorren
Verschillende vormgeef snorren Foto: Tabitha Sijnja

Thuis bij De Branderie

Op 3 maart 2015 opende Jeroen Brinks De Branderie aan het Van Heekplein in Enschede. Met vijftien jaar ervaring in d ebesloot hij een langgekoesterde jongensdroom uit te laten komen.

Bij de start was zijn missie om van De Branderie een plek te maken, waar iedereen zich thuis voelt. En dat is gelukt. Steeds meer mensen ontdekten de sfeervolle en gezellige lunchroom midden in het winkelgebied. De Branderie is anders dan anders. Zo worden er bijvoorbeeld cupcakes geserveerd bij de koffie.
Gedreven door passie en liefde voor goede koffie en heerlijk vers eten is De Branderie de plek waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog staat aangeschreven. Al het gebak wordt dagelijks in eigen keuken vers gebakken. Ook kunt u genieten van een ruime kaart. Ontbijt, lunch, high tea, borrel en daghap op donderdagavond worden geserveerd in het kindvriendelijke etablissement.
Dit seizoen, met de viering van en eenjarige bestaan, wordt ook het terras flink uitgebreid naar 72 zitplaatsen. Het terras is voorzien van een heerlijke loungebank.
Uiteraard bent u ook welkom in De Branderie. Geniet van een goede kop koffie met huisgemaakt gebak. Uiteraard kunt u ook kiezen voor verse broodjes, uitsmijters, soep en salades. Voor iedereen is er wat lekkers. Voel je er thuis bij de open haard, aan de stamtafel of gewoon lekker op de bank.
Bij De Branderie kunt u ook taarten bestellen.

                 Bijschrift: Voorbeeld foto! Foto: Tabitha Sijnja